قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۸/۰۷ - ۱۲:۱۲
سرلشکر فیروزآبادی:

حضور عربستان در مذاکرات چندجانبه سوریه مشکوک و غیرمشروع است

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر جنایات آل سعود در یمن و حمایت آن از تروریسم گفت:رژیم عربستان جنایتکار جنگی است و حضورش در مذاکرات چندجانبه در مورد سوریه مشکوک و غیرمشروع است.

حضور عربستان در مذاکرات چندجانبه سوریه مشکوک و غیرمشروع است

به گزارش سراج24، سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رییس ستاد کل نیروهای مسلح در سخنانی با اشاره به نشست وین درباره سوریه و حضور رژیم آل سعود در آن اظهار کرد: رژیم عربستان به خاطر حمایت همه جانبه از داعش و اقدامات تروریستی در عراق، سوریه و لبنان و تروریسم دولتی بحرین و نیز جنایت‌های فراوان در حمله به بیمارستان‌ها، مدارس و خانه‌های مردم و تخریب زیرساخت‌های کشور یمن، جنایتکار جنگی است.

وی تاکید کرد: رژیم عربستان با این عملکرد، حضورش در مذاکرات چند جانبه وین در مورد سوریه، مشکوک و غیرمشروع است.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: این رژیم از نظر اخلاقی، سیاسی، نظامی و اجرایی به علت تندروی‌های نامعقول، صرفاً با هزینه کردن دلار و بازی با منابع عظیم نفتی، سکوت مجامع جهانی را خریده است و این روزها هم درصدد است جنایت خود در مورد علمای تراز اول دین را دنبال کند.

سرلشکر فیروزآبادی با تاکید بر اینکه "مسوولین خودخواه عربستان در قبال اقدامات و رفتارهای جنون آمیز بایستی پاسخگوی ملت خود و ملت های منطقه باشند" تصریح کرد: عواقبی سخت در انتظار حاکمان آل سعود است.

 

منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••